onsdag 30 november 2011

Vissa har inte tillräckligt att göra.

Önskar en sten i skon till den jobbige granne i vår bostadsrättsförening som:
 
1) Klagade på att vi under försäljningsvisningarna av lägenheten ställde ner kattillbehör i ett barnvagnsrum som inte används alls, då ingen i huset har småbarn. Vi märkte själva upp grejerna med en snäll lapp där vi skrev att vi var skyldiga och vart man kunde vända sig om man tyckte att grejerna var ivägen. Grannen tyckte dock att det var bättre att klaga anonymt via föreningen.
2) Klagade på att vi använde hissen så mycket när vi flyttade ut. Ja... in/utflyttning är väl ändå ett tillfälle när det borde vara fullt acceptabelt att använda hissen? Ska man bära 70 flyttkartonger och tunga möbler nerför trapporna kanske, bara utifall någon annan i de 8 övriga lägenheterna över marknivå kanske möjligen vill använda hissen för att ta sig de mäktiga 1-3 trapporna ner eller upp utan att behöva ägna sig åt olägenheten med att fråga flytthjälpen om de kan få gå emellan?
3) Klagade på att en lampa var tänd i vår lägenhet när vi inte var hemma. De ringde mig, de ringde Mattias, de slet och drog i dörren och funderade på att dra dit en låssmed... men HERREGUD, en 15W-lampa som står på i ett dygn kostar ca 30 öre. Telefonsamtalen till oss kostade säkerligen mer än så. I och för sig, lampan hade stått på i 2,5 dygn, så där var vi nästan uppe i en hel krona. Undrar hur den idioten till granne överlever december, när ljus står på i vart och vartannat fönster dygnet runt oavsett om folk är hemma eller inte?
 
Troligtvis är personen som klagat samma kärring som varje kväll tar en tur i källaren, slår av strömmen till alla avstängda tvättmaskiner och sätter arga lappar här och var.
 
Ja, vad kan man säga annat än att vissa inte har tillräckligt att göra och att det är så himla skönt att slippa dela hus med dessa nolifers.

2 kommentarer:

Bernt sa...

Till saken hör att så här års får man tillbaka alla dessa 30 örena i form av värme till huset.

undrentide sa...

Vissa människor har för mycket fritid och för lite hobbys.

Stella och Molly

Stella och Molly