lördag 20 februari 2010

Arena Vänersborg besegrad

I min hemstad har det oerhört smaklösa skrytbygget Arena Vänersborg (kvartsmiljardprojektet som hyllar Sporten (särskilt bandyn) och smälldes upp granne med nedgångna skolor i desperat behov av resurser) har nu fått stryk av vintern.

Facebook-gruppen Hata Arena Vänersborg viker sig av skratt.

Man kanske skulle investerat i skolan istället, så att vi fick kompetenta ingenjörer med kunskap om tryck, hållfasthet och belastningsproblematik? Eller varför inte kunskap om att man riskerar människoliv om man är för snåla för att underhålla sina skrytbyggen?

Spiken i kistan för ett alltigenom pinsamt projekt. Liten snöstorm välter ofta stort skrytbygge.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

ja allvarligt, för 300 miljoner fick man ett skrytbygge som inte höll mer än en vinter...

för 300 miljoner skulle man kunna göra enorma insatser för skolan och vården. man blir ju förbannad över att sporten är viktigare än utbildning och folkhälsa!!!

Henrik sa...

"Facebook-gruppen Hata Arena Vänersborg viker sig av skratt."

Bara att det finns en sån grupp gör ju att man förstår varför facebook borde förbjudas. Måste va låg iq/user på den sidan.

Sport är och ska vara viktigast. Svårt för icke intresserade att förstå.

Bengan sa...

Jaaa visst, sport ska vara viktigast... tänk på det när dina barn får gå i klasser med 40 ungar för att det inte finns tillräckligt med lärare. Då får en dålig utbildning, men de kan ju åtminstone spela bandy. Yaaaaaay. Sveriges fucking framtid.

Anonym sa...

Jag gillar också sport och idrott, men kom igen, det är inte värt så mycket pengar. De flesta sporter kan spelas ute eller med enkla medel, och små städer behöver inte egna jättearenor. VBG har dessutom redan tidigare jättebra idrottsanläggingar, mycket större än många större städer har.

Anonym sa...

Sport är väl fan inte viktigare än skola, vård, vägar, polis och annat?!?

Sport är och ska vara en hobby eller fritidssysselsättning.

Stella och Molly

Stella och Molly