måndag 16 februari 2009

HETA KÄNSLOR i samband med TPB-intervjuer

Idag var det intervju med 24NT, lokaltidningen med tillhörande TV-kanal. Fotografen var en gammal kuf som bara inte kunde hålla sig. Han började lägga sig i intervjun och snacka om hur Internet utvecklades till att bli mer kontrollerat nu, och senare började han nästan gapa om hur han skulle förlora 25 000 kr / månad om hans bilder kom ut på nätet och kunde delas fritt. Han hävdade äganderätt, ropade stöld och blandade ihop kommersiell användning med icke-kommersiell användning. När jag hävdade att det fanns statistik som visade att 1 nedladdning inte var samma sak som 1 förlorad försäljning så gnällde han om att det var partiskt, något som "ni själva tagit fram". Han hävdade också att skivaffärernas stängningar som ett bevis för att han hade rätt.

Ja, man undrar var han har fått sin information, ifpi eller antipiratbyrån?

Intervjun i övrigt gick bra, hoppas på sändning i 24NT ikväll eller imorgon. Får hålla ett öga på det. Artikeln kommer ut imorgon.

Måste äta nu, har ytterligare en intervju i eftermiddag, med SR Östergötland. Ska ner dit till 15:30 och snacka lite om TPB-rättegången.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Stella och Molly

Stella och Molly